Eerste dag zit erop

mei 26th, 2011

Vandaag het begin van de tweede dag. Heb de eerste dag goed overleefd. Ze kwamen me uit het ziekenhuis ophalen. De regisseur en de geluidsman waren binnen al kennis komen maken toen ik nog aan het bijkomen was. Toen ik genoeg uitgerust was werd mijn eerste ontmoeting met de Presentatrice gefilmd en gefilmd en gefilmd totdat het er goed op stond.

Daarna de auto in en kwamen ze er achter dat ze echt wel een grotere auto hadden moeten huren. Dat was erg komisch. De regisseur eindigde in de achterbak. Gelukkig was het een SUV dus niet dat hij inde achterbak moest liggen ofzo ;-) In de auto werd ik ook geïnterviewd op weg naar huis. Ik weet niet eens meer waar we het allemaal over gehad hebben.

Thuis gekomen een rondleiding door het huis en nog verder gepraat. In de namiddag Nathan van school gehaald en werd hij thuis ook nog geïnterviewd. Al met al een lange draaidag maar erg leuk om te doen.

Ik heb het aardig goed volgehouden na mijn roesje. En ’s avonds lekker met zijn alle uit eten geweest.

Leave a Reply