En daar zit je dan

mei 26th, 2011

En daar zit ik dus in het ziekenhuis. Heb net een bot punctie gehad, viel gelukkig allemaal mee. Nu maar afwachten voor de uitslag. En wanneer je dan terug komt op de kamer en nog aan het wakker worden staat daar de regisseur kennis te gaan maken, zodat ze kunnen gaan filmen zodra ik het ziekenhuis uitkom.

Ja jullie horen het goed, ik kom op tv. Ze komen me 4 dagen volgen over mijn nieuwe leven hier. Wanneer het uitgezonden gaat worden weet ik nog niet, maar zodra ik dat weet laat ik het jullie horen. De regisseur leek erg aardig.

Ik werd eind maart benaderd door een productie bedrijf, ze hadden mijn blog gelezen en vroegen of geïnteresseerd was om mee te werken. Ja waarom niet. Dus de komende dagen zullen ze me komen rond volgen.

Ok het is weer tijd om het ziekenhuis te verlaten en mijn leven als tv ster te beginnen ;-)

One Response to “En daar zit je dan”

  1. Edwin

    Hi lieverd, je was al een zonnetje, nu ook nog een ster? Veel plezier tijdens de opnamen! Voor welk onderwerp willen ze opnamen maken? Enne wel even commercieel doen. Als zij een aflevering/show maken en daarmee geld verdienen mag je ook best een beetje ontvangen ;-) Liefs Edwin

Leave a Reply