Creativiteit

mei 16th, 2011

Ugh het is af en toe zo frustrerend, mijn hoofd stroomt over me creatieve ideeën en niks komt uit mijn handen want ik kan me niet lang genoeg concentreren. Ben maar begonnen om mijn ideeën op papier te zetten zodat ik ze niet vergeet. Lol mij kennende als ik dat niet doe weet ik over een paar week niet meer wat ik in gedachte had.

Wat wil ik zoal doen…… Ik wil leren om te free motion embroidry op de naaimachine. Free motion quitling en ook om art quilts te maken. Daarnaast heb ik nog zoveel stofjes dat ik nog wat gewone quilts en tassen kan maken en ook kleding. Misschien moet ik mijn maaksels maar weer gaan verkopen. Beetje extra geld op d bank zal erg lekker zijn. Probleem is dat ik dan moet kunnen concentreren, mmmm misschien toch maar mijn add medicatie nemen.

One Response to “Creativiteit”

  1. Edwin

    Hoi lieverd, hihihi concentratiegebrek? Grappig, heb dat ook al een paar maanden. Misschien kan je kleinere dingen maken waarbij je telkens een stukje doet? Heee zie net je twitter aan de reachterkant v/d pagina. was me nog niet eerder opgevallen :-) Lot of hugs and kisses! Edwin xxx

Leave a Reply