Kinderen

maart 30th, 2010

Jullie hebben gevraagd hoe Nathan onder alles is. Hij doet het vrij goed. Hij is momenteel nog bij mijn schoonuders omdat ik nog niet kan rijden vanwege de pijnstillers. En ik moet nog bijkomen van de operatie.

Ok we gaan even terug in de tijd. Vanaf het moment van diagnosis heb ik Nathan verteld wat er aan de hand is. Wat het betekend, tot zover je dat kan uitleggen aan een 9 jaar oud kind. En of hij alles begrijpt? Ik kan nog niet eens alles bevatten. Hij weet dat ik erg ziek ben en ik heb hem op de hoogte gehouden van beide operaties en uitgelegd wat ze gingen doen.

Zo dus voor de tweede operatie probeerde ik dus uit te leggen dat ze mijn borst eraf gingen halen. En dat ik dan net zo plat zou zijn als een man aan een kant. Zegt hij deud leuk;” maar papa heeft ook borsten” Ok dat was wel even erg grappig. Dus ik uitgelegd dat mijn ene kant zo plat zou zijn als hij is ;-)

Gisteren zag ik hem voor het eerst sinds de operatie. Hij wilde me haast niet knuffelen. Ach ja op school, die leeftijd he. En hij keek vreemd naar me. Dus ik vroeg hem wat er aan de hand was. Zegt Nathan:” het ziet er eng uit” Ok je kon het verband zien van waar de poort zit. Ziet er toch niet zo eng uit. En daarna zegt hij:” dat ik hem in verlegenhied bracht.” Ok en hoe doe ik dat dan? Omdat ik dus niet mijn vulling in mijn bh had ;-) Lol alsof zijn klasgenootjes naar mijn borsten gaan kijken. Dus volgende keer wanneer ik een bh aan kan en de vulling erin kan stoppen dan zal ik hem ophalen en de vulling eruit halen en ophouden en zeggen:” zie ik  heb mijn vulling in.” en het dan terug stoppen ;-)

Weet je wat gek is, als ik min de spiegel kijk dan zie ik iemand anders. Ik ben er nog niet aan gewent om dat te zien. Maar gisteren na mijn afspraken ging ik met mijn vriendin even naar het winkel centrum en ja je kan zien dat ik een borst mis want ik kan nog geen bh aan, dus de lege plaats nog niet opvullen. Maar terwijl ik daar liep en het naar mijn zin had stond ik er niet bij stil dat ik een borst mis. Ik voelde me gewoon als mezelf. Ik ben nog steeds dezelfde.

Leave a Reply