Het einde is in zicht

april 24th, 2011

Ja hoof het einde is Dan eindelijk in zicht. Nog 3 chemo’s te gaan en dan ben ik klaar. Wow wat een jaar is het geweest zeg. Mijn eerste chemo was meer dan een jaar geleden en nu kan ik dan eindelijk aftellen. Dat voelt zo goed. Een jaar geleden voelde ik me zo zwak, ziek en misselijk met de chemo waar ik toen aan was en kon bijna niks. En met deze geef ik 15 uur zumba en voel me aardig goed, behalve de chemo brain waar ik last van heb, maar dat moet weer over gaan zeggen ze.

Met al dit het moeilijkste was denk ik toch het verliezen van mijn haar. Natuurlijk de borst amputatie was ook slikken hoor, maar toen mijn haar uit viel had ik het gevoel dat ik er echt als een kanker patiënt uitzag. Gelukkig heeft het nooit mijn huid echt aangetast, behalve de pukkels van de steroïde, maar toen ze me die niet meer gaven gingen de pukkeltjes ook weer weg.

Deze ervaring is niet iets dat je iemand toe wenst, maar het had allemaal erger gekund. Ja het was een moeilijke weg, maar over het algemeen heb ik mijn hoofd goed op kunnen houden en ik heb de hoop geleerd. Ik heb wat meer geduld gekregen en maak me minder snel druk over de kleine dingen. Nathan en ik zijn dichter naar elkaar gegroeid. Hij is zo’n kanjer geweest. Ben dupeer trots op mijn mannetje.

2 Responses to “Het einde is in zicht”

  1. Gertiena

    Helemaal top.
    Super trots. Je hebt vol gehouden en de moed er in gehouden. Helemaal geweldig.
    Fijne Pasen.

  2. Edwin

    Hi sweety, dat is geweldig nieuws! Fijn dat het zo goed gaat. /hugs

Leave a Reply