Ai

april 4th, 2011

Ik probeerde wordpress te upgraden en poof alles was weg. Gelukkig na mijn laatste ervaring had ik deze keer mijn blog backed up op mijn laptop ;-) En ja ik weet ik moet vaker wat schrijven. Ik wilde dus upgraden zodat ik van mijn phone kan bloggen maar strato ondersteund niet de laatste update van wordpress. Dus helaas.

Met ons hier gaat het wel goed. Ik zit in mijn laatste traject van chemo. Eens per 3 week aan hercerptin tot eind Juni. En het heeft niet zoveel bijwerkingen als die andere hadden. Behalve dat mijn hersenen niet altijd werken en een beetje moe ben gaat het prima.

Ben mijn baan kwijt geraakt. Ontslagen omdat ik te lang ziek was. Dat betekende 2 maanden geen inkomen. Mijn TDI (wao) was al niet veel maar geen inkomen, ai. Maar we zijn er doorheen gekomen. Nu geef ik zo’n 15 uur per week zumba. Tis zwaar, maar heb het prima naar mijn zin.

Mijn ouders zijn hier de maand oktober geweest. Was erg leuk. Het goede van geen baan hebben was dat ik toeristje met hen kon spelen. Heb daar erg van genoten. Foto’s kan je vinden  op mijn foto pagina.

One Response to “Ai”

  1. Gertiena

    Fijn te lezen dat je ouders er waren. Leuk hoor. Nathan zal ook wel groot zijn geworden. Hierna maar even foto’s kijken.
    Fijne avond voor straks.
    Groetjes Gertiena

Leave a Reply