Chemo nummer 3

mei 26th, 2010

Chemo nummer 3 ook weer achter de rug. Zaterdag bloedeonderzoek gehad, was natuurlijk weer te laag dus maandag voor ik aan mijn chemo kon beginnen moest ik wee laten prikken en deze keer was het vlink omhoog geschoten. Beter dan de vorige keer, dus dat was een grote opluchting.

Zover ben ik niet misselijk deze ronde. Ben wel erg moe zoals verwacht. Nathan had de afgelopen dagen bij een vriendje gelogeerd van wie de moeder een paar maanden geleden haar laatste chemo heeft gehad. Dus zij weten precies hoe het is en hadden dus aan geboden nathan voor een paar dagen bij hun te houden zodat ik kon bijkomen. Dat vond meneer wel wat.

Vandaag had ik hem weer opgehaald omdat de zomer vakantie hier nu begonnen is en hij pas weer 2 augustus naar school mag. Dus vele weken van rust voor mij. Niet meer vroeg op staan en gewoon lekker alles op het gemakkie. Dat heb ik wel nodig.

14 Juni is mijn laatste chemo met de medicatie en dan switch ik naar een weekelijkse kuur, dus dat wordt afwachten hoe dat gaat verlopen. Die heeft ook aardig wat bijwerkingen, maar heb gehoord dat het iets makkelijker is dan de gene die ik nu heb. Daar hopen we dan maar op.

Ben ook uitgenodigd om een stukje te schrijven voor een emigratie magazine. Ja wat schrijf je daar voor. Mijn verhaal heeft toch niet zo’n mooi en romantisch einde. Nou ja daar komen we nog wel op.

Leave a Reply