Laatste dag

december 31st, 2011

Het is alweer de laatste dag van dit jaar. Wow, wat is dit afgelopen jaar snel gegaan. Het voelt zo onwerkelijk dat een ander jaar voorbij is gegaan.
Ik wil iedereen al het goeds wensen voor het nieuwe jaar. Dit zal mijn jaar worden. Ik heb er zin in. We gaan lekker vooruit, maar wil toch even terugblikken op dit afgelopen jaar.

Het eerste half jaar had ik nog steeds chemo, dat lijkt zo ver weg. Het lijkt wel uit een ander leven. Ik was blij dat hoofdstuk af te sluiten. Ben langzaam lichamelijk steeds sterker geworden. De dames in mijn klassen kunnen dat beamen.
Via zumba heb ik zoveel nieuwe lieve mensen leren kennen en ik hoop hun nog lang in mijn leven te mogen behouden.

Afgelopen juli heb ik nieuwe liefde gevonden en ik kijk uit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft. Hij is zo’n liefdevolle man, ook voor Nathan. Hij is een zorgzaam vader. Hij past zo goed in mijn leven, alsof het nooit anders is geweest.

20111231-091745.jpg

Dan natuurlijk had ik meegewerkt aan onverwacht bezoek. Wat een ervaring was dat. Het was geweldig om Hodan hier te hebben. Ik hoop haar komend jaar ook weer te kunnen zien, maar dan als ik Nederland bezoek.

20111231-092029.jpg

Het komend jaar kan alleen maar beter worden. Ik heb er zin in. Rob en ik zijn dingen op een rijtje aan het zetten. Hij wil voor zichzelf beginnen en ik steun hem daarin. Er zijn plannen in de maak om op vakantie te gaan naar Nederland en hopelijk kunnen we dat waar maken.

Happy new year. Ik ga verder met mijn oliebollen. Geen nieuw jaar zonder oliebollen.

Leave a Reply