wat een week

mei 10th, 2010

Dat was me het weekje wel. Dinsdag voelde ik me best goed na mijn chemo. Nieuwe medicatie tegen de misselijkheid en die hielpen goed. Alleen maandag had ik ietsjes overgegeven. Mijn maag voelde nog wel raar, maar kon in iedergeval mijn eten binnen houden en dat heb je toch wel nodig. Voedsel voorziet je lichaam van kracht……

Ik had ook twee andere soorten medicatie van de dokter gekregen tegen de bijwerkingen. Eentje voor de rusteloosheid (heb ik deze keer geen last van gehad) en eentje voor slapeloosheid. Ja je kan zo moe zijn, maar toch niet kunnen slapen. Dat had ik dus dinsdag…… Dus die pil genomen en dan halverwege de nacht neem je de tweede……. Ja dat werkte dus niet zo goed voor me he……

Wow ik werd soort van wakker in de ochtend en ik weet niet meer wat echt is en niet. Ik zag dubbel, ik wist niet of ik sommige dingen droomde of dat ze echt waren. Dat was ‘one bad trip’. Heel erg eng kan je ik je wel zeggen. Ik kan me de helft van de ochtend niet meer herinneren. Ik voelde me beroerd en gedesorienteerd en was met mijn ouders op skype. Ik was zo blij dat Nathan niet thuis was. Hij was sinds maandag bij grandma zodat ik bij kon komen van de chemo.

Gelukkig is alles goed afgelopen. Donderdag had ik Nathan ook weer opgehaald. Hij was blij weer thuis te komen. Heb me het hele weekend nog moe gevoeld en ook vandaag. En dan moest ik vandaag naar Oahu voor therapie. Dat had ook wat voeten in de aarde…..

Moet je zo’n masker op in het vliegtuig ivm kans op infectie gevaar. Mensen kijken al omdat je een sjaaltje op je hoofd draagt en dan nog zo’n masker op……. En ben ik nog eens laat, was ik te laat met inchecken…… Moest ik standby……. Gelukkig kwam ik zonder problemen door de bewaking op de heenweg en kon op een latere vlucht. Was wel 30 minuten laat voor mijn afspraak, maar dat was geen probleem.

Dan op de terug weg. Ik had mijn masker nog niet op toen ik door bewaking ging (gelukkig maar) Dus sta je daar in de rij, vragen ze of ik mijn sjaaltje wil af doen. Nee sorry ik voel me nog niet comforabel om mijn kale hoofd te laten zien. Dus toen werd ik uit de lijn gehaald en moest dus apart gescreened worden. En dat is dan niet prive he maar voor iedereen om te zien. Al hebben ze een prive ruimte ja dan haal ik die sjaal wel van mijn hoofd, maar ik ben er nog niet klaar voor om met mijn kale kop in het midden van het vliegveld te staan………

En dan bedenk ik me later dat ik dus vloeistof in mijn tas had he waar niks van gezegd werd ;-) Maar omdat ik mijn sjaaltje niet wilde af doen werd ik apart genomen en werd ik apart op drugs nagekeken…..

Ben blij weer thuis te zijn………………

Leave a Reply