Tv

augustus 23rd, 2011

Hè hè nu mag ik er eindelijk over praten. Ik heb net online gekeken en het is zo vreemd om jezelf zo terug te zien. Lol ik zag er wat doped up uit toen ik uit het ziekenhuis kwam.
Het was een hele ervaring om aan het programma mee te werken. En voor mij was het veel emotioneler toen het gefilmd werd dan om het zo terug te zien. Er worden zoveel opnames gemaakt en ze kunnen maar een beperkte hoeveelheid gebruiken.

Lol en Nathan is zo local heeft hij het over zijn hanai zus en niet veel mensen weten wat dat betekend. Hier in Hawaii als ouders niet voor hun kids konden zorgen zorgde andere mensen voor ze en dat was dan je hanai familie. Das anders dan pleeg gezin of adoptie. Het is iets onderling geregeld tussen families.

En het klonk wel of ik een klein accent heb. Nu praat ik in twee talen met een accent. En dan kijk je naar jezelf en het ziet er zo onwerkelijk uit. Maar ik ben blij met het eind resultaat.

En dan de grote vraag. Hodan kon maar voor 5 dagen blijven. Maar we hebben een heerlijke tijd gehad. Ik zal later nog wel foto’s plaatsen. En die week had ik toevallig een chemo dus ze kon echt bij me zijn terwijl ik daar doorheen ging. Er zijn geen woorden voor dat dat kan beschrijven hoe het is om je soulmate daar bij je te hebben.

Ik had een klein vermoeden, maar ik wist niet hoe het programma heette dus ik wist het nooit zeker en ik was bang dat als ik iets zou zeggen en het waar zou zijn dat ze haar weer terug zouden sturen. Dus ik hield mijn mond ;-) ja ik ben de detective. Lol en Hodan heeft het goed geheim kunnen houden.

20110822-142308.jpg

20110822-142233.jpg

One Response to “Tv”

  1. Anja

    Ik had al vaker je blog gelezen en nu zag ik je gisteren op tv. Ik heb echt bewondering voor de manier waarop jij alles ondergaat. Ik wens je heel veel geluk!
    Ik vond het programma erg mooi gemaakt. Wat fijn dat Hodan je bij kon staan met de chemo.

Leave a Reply