De vakantie is weer over

augustus 2nd, 2011

Vandaag is hier de school weer begonnen, na 8 lange weken zomervakantie. Nathan was niet zo enthousiast deze keer. Dit jaar heeft hij weer een meester. Hij zit nu in 5th grade en dat is de laatste klas van de lagere school. Ben blij dat hij daar nog 1 jaar is. Ben er nog niet aan toe dat hij naar middle school gaat. Daar heeft hij dan 3 jaar voor de middelbare school. Moet nog steeds wennen aan het school systeem hier.

Tijdens de vakantie heeft Nathan zijn dagen doorgebracht in YMCA kamp en zomer vrienden programma. Zijn erg goede uitvindingen voor de werkende ouder. Nathan heeft het op beide plekken prima naar zijn zin gehad. Nieuwe vriendjes gemaakt, gespeeld, nieuwe dingen geleerd.

Nathan wilde vanmorgen zijn medicatie niet nemen. Hij gaat het zonder proberen. Heb wel even met zijn nieuwe meester gesproken zodat hij op d hoogte is en dat hij me moet laten weten als het niet gaat. Maar hopelijk gaat het wel lukken zo niet dan helaas voor hem zou hij toch weer aan de medicatie moeten. Zeker als dat het leren makkelijker maakt.

Ik ben benieuwd of hij vanmiddag met grote verhalen thuis komt. Het meisje dat hij vorig jaar leuk vond zit nu weer in zijn klas. Ben benieuwd wat dit nieuwe school jaar gaat brengen. Er zijn verschillende activiteiten voor de vijfde klassers. Nathan wil graag JPO worden, maar dan moet je goed je best doen in klas en ik wil graag dat hij theater doet. Misschien kan hij beide doen, we zullen zien.

Leave a Reply