En dan begint er een nieuw hoofdstuk

juli 22nd, 2011

4 juli hebben Nathan en ik in het park doorgebracht. Hij had de avond daarvoor bij Andrew geslapen en ik moest hem vroeg ophalen. En wetende dat Andrew waarschijnlijk geen ontbijt voor hem zou hebben had ik besloten om hem mee te nemen naar het park voor een picknick…..

Het was heerlijk rustig daar zo vroeg op de morgen, beetje frisjes nog. Ik zat heerlijk met mijn iPad aan nieuwe zumba routines te werken en Nathan aan het spelen en nieuwe vriendjes aan het maken. Laat 1 van de nieuwe vriendjes nou eens een hele leuke alleenstaande papa hebben. En daar begon het dus. Praten in het park terwijl de kids aan het spelen waren.

Een paar dagen later uit eten met zijn 4tjes. Het volgende weekend met zijn vieren doorbrengen en ga zo maar door.
Afgelopen woensdag zijn we naar het strand geweest voor een zonsondergang picknick. Was erg gezellig. De kids kunnen goed met elkaar over weg. En ook wij ouders…….

Ik geniet van elke moment en zie waar dit nieuwe hoofdstuk mij gaat brengen……..

20110722-110412.jpg

3 Responses to “En dan begint er een nieuw hoofdstuk”

 1. Gertiena

  OOOO, wat heerlijk.
  Geloof me, ik was het aan het jubelen.

 2. ozlem

  een prachtig verhaal, het is je gegund en hooop dat het dit goed een succes en dat je vooral gelukkig mag zijn. veel liefs

 3. ozlem

  een prachtig verhaal, het is je gegund en hoop dat dit goed zit veel succes en dat je vooral, eindelijk, gelukkig mag zijn

  ps vorige zaten typ fouten in haha

Leave a Reply