Fantasie

juli 5th, 2011

Het is zo heerlijk om Nathan te horen spelen. Hij heeft zo’n rijke fantasie. Soms komt hij met zijn eigen verhalen en andere keren speelt hij dingen na van de tv. Hij kan er echt helemaal in op gaan. Mmm misschien moet hij acteur worden ofzo. Het is een goede manier van zelf expressie en ik ben erg blij dat hij ook een soort van creativiteit in hem heeft. Ik vind dat heel belangrijk.

Een ander voordeel van een rijke fantasie is dat hij zichzelf zeer goed kan vermaken en ik niet constant met hem bezig hoef te zijn. Ik kan niet eens altijd volgen waar zijn spel over gaat. Ik zou het af en toe eens moeten opnemen.

Vandaag speelt hij star wars. En hij is darth vader. Waarom een slechterik? Lol waarschijnlijk omdat hij afgelopen nacht bij Andrew heeft doorgebracht en zijn dosis of evil heeft gekregen. Plotten maken over hoe ze samen de wereld kunnen overnemen en dat soort dingen.

Ik kan in ieder geval uren naar hem luisteren, het is zeer goede entertainment voor mij ;-)

20110704-023355.jpg

2 Responses to “Fantasie”

  1. Edwin

    Hi lieverd, dan zijn de originele 3 Star-wars films zeker goed voor een paar film avondjes. Actie, Fantasy en Romance: goede combinatie :-) Of anders wordt ie misschien wel een (succesvolle) schrijver. Met veel fantasy kan dat ook. Knuffels, Edwin. xxx

  2. connie van klaveren

    hallo Jacky…..mij ken je waarschijnlijk niet meer, maar ik jou wel van de borduurclub lang geleden……ik zag onverwacht bezoek van de EO en herkende je meteen, erg leuk om je zo weer eens te zien hoe t met je gaat….en wat t leven je gebracht heeft in Hawai…en ik kreeg van Christel de link van je blog, ik zet m gelijk bij mn favorieten…ik vind je n kanjer na alles wat je meegemaakt hebt, groetjes connie

Leave a Reply