Dat was het weer

mei 29th, 2011

Het zit er allemaal weer op. We hebben onze laatste draai dag gehad. Het is weekend dus het stond meer in het teken van Nathan. Lekker met hem naar de speeltuin. Hij lekker bespeelt met een camera in zijn snufferd. Vond hij wel beter dan dingen te moeten zeggen voor de camera. En Marion en ik lekker zitten praten. Daarna hebben Nathan en ik nog met de frisbee gespeeld.

Als laatste hadden we een BBQ bij Marcy guys georganiseerd. Lol moeten die Hollanders wel laten zien hoe we hier dus hawaiian Style bbqen. Met genoeg te eten en mensen die in en uit lopen. Maar dan kan je natuurlijk niet met lege handen aan komen. Dus eerst even een wijntje kopen. Normaal ben je dus in en uit de winkel in een paar minuten, maar met een film ploeg duurt het allemaal wel even.

Zo grappig Nathan mocht de camera ook even vasthouden voordat we bij de winkel begonnen te filmen. Mmmm misschien een nieuwe carrière keuze.

Het was echt allemaal erg leuk om er aan mee te werken en ik zal ze missen. Het was een leuke ploeg mensen, maar ben ook wel blij dat mijn leven weer terug naar normaal gaat.

20110529-024239.jpg

One Response to “Dat was het weer”

  1. Gertiena

    En wanneer mogen we het op tv verwachten? Dat willen we natuurlijk niet missen.

Leave a Reply