Boxen

september 18th, 2011

Nathan heeft wat meer zelf vertrouwen nodig. Dus Rob en ik hadden het idee dat het tijd wordt voor een sport. Dus met hem gepraat om te zien welke sport hij wil doen. Hij koos voor boxen. Vrienden van mij hebben een martial art facility, maar zij bieden alleen kick boxing. Maar we wilden het toch even zien. Maar er bleken alleen tieners en volwassenen te zijn. Dat is dus niks voor Nathan.

Toen zag ik daar op het bord dat er later boxen zou zijn met een andere trainer. Dus ik vroeg Ernest erna. En hij zei dat die trainer de ruimte van hem huurt en een hoop kinderen heeft in zijn klas. Dus bleven we daarvoor wachten. Dit was dinsdag avond. En wow er waren veel kinderen. Ik had Zach ook bij me. En Andrews kleine broertje blijkt daar ook te trainen.

Nathan was eerste een beetje verlegen en onzeker. Maar er was deze aardige jongen en paar jaar jonger dan Nathan genaamd Lucky die hem onder zijn hoeden nam. En hem liet zien wat te doen. En ook Eric hielp Nathan uit.
Zach aan de andere kant, liep naar binnen en begon meteen de punching bags te slaan.

Beide jongens hebben een uur getraind. Voor Zach was het wat zwaar en kwam een paar keer naar buiten. Ze worden op een goede manier gepuched om verder te gaan.
Aan het eind heeft Rob met de trainer gesproken. En we krijgen familie korting. Twee jongens voor $60 per maand ipv $80. lol wel grappig dat we al familie korting krijgen.

Donderdag werd er weer getraind. Nathan kwam al wat meer los en deed beter zijn best. En dan gisteren handwraps en handschoenen voor hem gekocht. Hopelijk zal dit hem helpen met zijn zelf vertrouwen en ook als hij gepest word, wat niet vaak voor komt, maar dat hij dan meer voor zichzelf op zal komen. Niet dat hij de ander meteen neet mept, maar meer in hun gezicht van hè probeer dat nog eens en je ziet wat er dan gebeurd.

Ik ben blij dat beide jongens er enthausiast over zijn.

Alweer 37

september 12th, 2011

Afgelopen dinsdag was mijn verjaardag. Toch weer heerlijk om een jaartje ouder te worden. En dan dit jaar onder betere omstandigheden dan vorig jaar. Dit jaar kon ik er ten volle van genieten. En dat heb ik dan dus gedaan.

Eerst dinsdag met mijn middag les in Kahului met de dames kwark taart gegeten. Was gezellig. Voor de avond was het even denken wat ik zou doen. Normaal zou ik in Kihei les geven en dan weet ik zeker dat de dames me daarna uit zouden hebben genomen. Maar ja geen klassen in Kihei op dit moment, maar dat weerhield me er niet van om met een aantal van de dames uit te gaan. Een van de dames werkt in een heel mooi restaurant en zij stelde voor daarheen te gaan. Ze hebben daar mijn favoriete salade. En zij kan daar voor een bepaald bedrag eten per maand. Dus zij heeft voor het eten gezorgd en de andere dames voor het drinken. En dan was er taart toe.

Ik moest natuurlijk de kaarsjes uitblazen en een wens doen. En ik kijk naar iedereen daar en ik zei dat ik niks meer te wensen had. Was omringd bij bijzonder mensen die mijn verjaardag met mij kwamen vieren, die maanden trouw naar mijn klassen kwamen en die mij hun vriendschap hebben gegeven. En dan was Rob daar die natuurlijk een speciaal plekje had en Nathan. Wat meere kan je wensen.
Dus de dames zeggen, een nieuwe plek in Kihei om les te geven?
Dat hebben we dus gewenst.

20110911-162557.jpg

20110911-162612.jpg

Toen kwam de woensdag, had niks geplant voor deze dag. Maar toen ik in de middag bij mijn upcountry klas aankwam hadden de dames daar een surprise party voor me gemaakt. Ze hadden rosé en paarse slingers opgehangen en ballonnen. Er was taart, hapjes en wat te drinken.
De tranen schoten me in de ogen. Ik zeg normaal iets voor de klas begint, maar dat lukte niet, want ik schoot helemaal vol. Zoveel liefde en vriendschap dat ik mocht ontvangen.
Nathan was thuis gebleven. Dus toen ik dat alles zag ik Rob bellen om te vragen hoe laat hij thuis zou komen en of hij dan Nathan kon ophalen en naar de Curves kon brengen zodat zij ook mee konden feesten.

20110911-163025.jpg

20110911-163036.jpg

Dan donderdag werd ik mee uit genomen voor lunch door twee andere instructrices. Heerlijk bij casanova gegeten. Was ook erg gezellig. Helaas ben ik vergeten daar foto’s van te nemen. Heerlijk zitten kletsen, gewoon wat girl time. En toen was het haasten naar mijn 3 uur klas en met een volle buik dansen ;-) Voordat ik naar de lunch ging was ik even wezen winkelen. Kom ik in mijn auto, wil hem starten. Niks……. Ik Rob bellen, kom me redden, lol. Naar een paar minuten weer proberen en hij deed het weer. Ik Rob weer bellen dat alles goed was, maar toch maar eerst even een nieuwe accu gehaald. Een man kan toch wel handig zijn.

Vrijdag zou ik uit eten gaan met een vriendin, maar zij moest helaas afzeggen. Om eerlijk te zijn was ik daar wel blij om, was behoorlijk moe en zaterdag ochtend is een drukke ochtend met klassen voor mij.
En dan zaterdag avond met oud collega’s uit geweest. Lekker wezen eten en daarna nog wat wezen drinken. Ik kon geen babysitter voor Nathan vinden dus Rob kon niet mee. Maar er was on road R/C racing, dus zij hebben zich prima vermaakt.

Al met al een heerlijke week geweest, omringt met bijzondere mensen. Ik heb hele lieve kaarten gekregen met woorden dat ik hun leven heb veranderd, dat ze dankbaar zijn dat ik in hun leven ben gekomen etc. De waarheid is dat ik dank aar ben met hun in mijn leven en zij hebben mijn leven veranderd, verrijkt. Ze brengen mij zoveel geluk en liefde terwijl ik met hun dans.

20110911-164551.jpg

Labor day weekend

september 5th, 2011

Het is labor day weekend. Gisteren niet veel gedaan behalve twee keer zumba les gegeven en daarna uitgeteld thuis bank gehangen met mijn drie mannen. Het is wel wennen hoor in ene twee extra mensen in het huis.

Oh vrijdag toen Nathan, Zach en ik thuis kwamen vroeg Zach waar hij mijn tas moest laten.
Ikke: in de slaapkamer
Zach: in Nathans kamer?
Ikke: nee mijn slaap kamer…….

Even later ga ik op zoek naar mijn tas.

Ikke: Zach waar is mijn tas?
Zach: hier in je slaapkamer naast je bed

Lol had hij het in de woonkamer naast de bank gezet. Ok we weten dus wel waar ik slaap wanneer Zach hier is.

Vandaag zijn we naar het strand geweest. Er was een verjaardag van een zumba vriendin. De andere mensen op het strand hadden gratis entertainment. Er werd wat zumba gedanst. Was erg gezellig.

Daarna zijn we even naar het winkel centrum geweest. Even bij Macy’s langs gegaan om Robert en Zach aan mijn oud collega’s voor te stellen. En natuurlijk even staan kletsen. Toen vroegen ze wat ik zaterdag doe, want ze willen mij mee uitnemen voor mijn verjaardag. Echt lief. Ik heb echt onwijs lieve vrienden.

Ik heb nog geen idee wat we morgen doen. Hopelijk is Robert morgen ook vrij en hebben we Zach tot de avond voor hij weer naar zijn moeder moet. Misschien kunnen we lekker naar het park.

Dan dinsdag avond ga ik uit eten met een aantal van mijn Kihei dames. Kijk ik erg naar uit. Ik mis hun. Ik heb helaas geen nieuwe locatie kunnen vinden om in Kihei les te geven, maar ben blij dat sommige dames me af en toe tijdens mijn Kahului klassen komen opzoeken.

En dan donderdag willen twee andere vriendinnen me mee uit nemen voor lunch. Ik ben zo gezegend met zoveel lieve mensen in mijn leven.