En dan begint er een nieuw hoofdstuk

juli 22nd, 2011

4 juli hebben Nathan en ik in het park doorgebracht. Hij had de avond daarvoor bij Andrew geslapen en ik moest hem vroeg ophalen. En wetende dat Andrew waarschijnlijk geen ontbijt voor hem zou hebben had ik besloten om hem mee te nemen naar het park voor een picknick…..

Het was heerlijk rustig daar zo vroeg op de morgen, beetje frisjes nog. Ik zat heerlijk met mijn iPad aan nieuwe zumba routines te werken en Nathan aan het spelen en nieuwe vriendjes aan het maken. Laat 1 van de nieuwe vriendjes nou eens een hele leuke alleenstaande papa hebben. En daar begon het dus. Praten in het park terwijl de kids aan het spelen waren.

Een paar dagen later uit eten met zijn 4tjes. Het volgende weekend met zijn vieren doorbrengen en ga zo maar door.
Afgelopen woensdag zijn we naar het strand geweest voor een zonsondergang picknick. Was erg gezellig. De kids kunnen goed met elkaar over weg. En ook wij ouders…….

Ik geniet van elke moment en zie waar dit nieuwe hoofdstuk mij gaat brengen……..

20110722-110412.jpg

Fantasie

juli 5th, 2011

Het is zo heerlijk om Nathan te horen spelen. Hij heeft zo’n rijke fantasie. Soms komt hij met zijn eigen verhalen en andere keren speelt hij dingen na van de tv. Hij kan er echt helemaal in op gaan. Mmm misschien moet hij acteur worden ofzo. Het is een goede manier van zelf expressie en ik ben erg blij dat hij ook een soort van creativiteit in hem heeft. Ik vind dat heel belangrijk.

Een ander voordeel van een rijke fantasie is dat hij zichzelf zeer goed kan vermaken en ik niet constant met hem bezig hoef te zijn. Ik kan niet eens altijd volgen waar zijn spel over gaat. Ik zou het af en toe eens moeten opnemen.

Vandaag speelt hij star wars. En hij is darth vader. Waarom een slechterik? Lol waarschijnlijk omdat hij afgelopen nacht bij Andrew heeft doorgebracht en zijn dosis of evil heeft gekregen. Plotten maken over hoe ze samen de wereld kunnen overnemen en dat soort dingen.

Ik kan in ieder geval uren naar hem luisteren, het is zeer goede entertainment voor mij ;-)

20110704-023355.jpg