Dat was het weer

mei 29th, 2011

Het zit er allemaal weer op. We hebben onze laatste draai dag gehad. Het is weekend dus het stond meer in het teken van Nathan. Lekker met hem naar de speeltuin. Hij lekker bespeelt met een camera in zijn snufferd. Vond hij wel beter dan dingen te moeten zeggen voor de camera. En Marion en ik lekker zitten praten. Daarna hebben Nathan en ik nog met de frisbee gespeeld.

Als laatste hadden we een BBQ bij Marcy guys georganiseerd. Lol moeten die Hollanders wel laten zien hoe we hier dus hawaiian Style bbqen. Met genoeg te eten en mensen die in en uit lopen. Maar dan kan je natuurlijk niet met lege handen aan komen. Dus eerst even een wijntje kopen. Normaal ben je dus in en uit de winkel in een paar minuten, maar met een film ploeg duurt het allemaal wel even.

Zo grappig Nathan mocht de camera ook even vasthouden voordat we bij de winkel begonnen te filmen. Mmmm misschien een nieuwe carrière keuze.

Het was echt allemaal erg leuk om er aan mee te werken en ik zal ze missen. Het was een leuke ploeg mensen, maar ben ook wel blij dat mijn leven weer terug naar normaal gaat.

20110529-024239.jpg

Weer een dag achter de rug

mei 28th, 2011

Dag drie is ook weer afgerond. Deze dag was best emotioneel en zwaar. We begonnen met het praten over het afgelopen jaar en het bekijken van wat foto’s. Ik zag er best slecht uit. Nu ik die foto’s zo terug zag, ik was helemaal opgeblazen en eigenlijk heb ik dat zelf nooit zo gezien, maar nu ik dan terug kijk. Wow.

Daarna de berg op naar de plek waar ik het telefoontje gekregen had en waar ik mijn ouders toen gebeld had. Gelukkig kreeg ik op weg weer een telefoontje, maar deze keer was het een betere dan vorig jaar. Heb de resultaten van de biopsy terug en het was negatief. Dus waar ik vorig jaar mijn ouders belde met slecht nieuws kon ik ze dit jaar bellen met goed nieuws. Wel midden in de nacht. Maar ja ze vertrekken vandaag naar Schotland en dan kunnen ze met een gerust hart op vakantie.

We zijn daarna doorgereden naar de top van Haleakala. Onder weg van het ene moment volop zon en dan neem je een haar spelt bocht en dan rijd je in ene in dikke mist en dan zie je bijna niks. En dan weer zon en dan regen en dat ging lekker. Helemaal boven was het droog maar dikke wolken boven de krater toen we er langs reden dus kon je niks zien. Op het topje bleek het te winderig dus konden we niet filmen. Toen weer omgedraaid en weer langs de krater en de wolken waren aan het wegtrekken, dus ze hebben toen wat mooie shots kunnen maken.

Toen wilde ze opnames bij een aantal picknick tafels maken en dat mocht dus blijkbaar niet want het was in het nationale park dus we werden weg gestuurd. Toen hebben ze buiten het park verder gefilmd. Marion en ik moesten ergens op twee stenen zitten. Lol en je moet net alsof doen dat je dus heel relaxt zit hè. En mijn bil deed nog pijn van de biopsy. Maar uiteindelijk waren ze erg tevreden met het beeld materiaal, dus ik denk dat we er ontspannen uit zagen.

En het was oh zo koud op de berg, was blij uiteindelijk weer in de auto te zitten en naar beneden te rijden.

Dag twee

mei 27th, 2011

Gisteren dag twee gedraaid. We hadden om 10 uur bij het winkel centrum afgesproken. Het was tijd om te gaan winkelen. Natuurlijk wachtte ik ergens anders dan zij stond en ;-) maar na een telefoontje had ik ze gevonden en kon het filmen weer beginnen. We gingen naar mijn favoriet winkel de sew special. Quilters paradise. Ik heb heerlijk stofjes voor een queen size quilt uitgezocht en toen verraste ze mij ermee dat zij ervoor Zouden betalen. Dus wanneer het klaar is en op mijn bed ligt zal ik altijd aan hun denken.

Daarna op naar huis en quilten maar. Hebben we besproken wat quilten voor mij betekend en heb ik wat voor bereidingen getroffen en begonnen met klaar maken van een aantal strips. De gesprekken gaan soms best diep en best emotioneel.

Daarna nog heel kort bij Andrews huis gefilmd om te laten zien waar ik eerst gewoond heb. Toen Nathan opgehaald en naar Marcy gegaan. Konden ze vast kennis maken en haar wat vragen stellen waar ze zaterdag met de BBQ geen tijd voor zullen hebben misschien. Ze vonden Marcy en Zhander heel erg aardig en gastvrij. Ze zijn ook hele lieve mensen en Nathan logeert daar ook erg vaak.

Als laatste gingen we naar mijn zumba klas. Een aantal dames werden geïnterviewd en een deel van de klas werd gefilmd. toen was het tijd om naar huis te gaan en naar bed. Het is allemaal best vermoeiend moet ik zeggen. Vandaag gaat helemaal een emotionele dag worden.

Eerste dag zit erop

mei 26th, 2011

Vandaag het begin van de tweede dag. Heb de eerste dag goed overleefd. Ze kwamen me uit het ziekenhuis ophalen. De regisseur en de geluidsman waren binnen al kennis komen maken toen ik nog aan het bijkomen was. Toen ik genoeg uitgerust was werd mijn eerste ontmoeting met de Presentatrice gefilmd en gefilmd en gefilmd totdat het er goed op stond.

Daarna de auto in en kwamen ze er achter dat ze echt wel een grotere auto hadden moeten huren. Dat was erg komisch. De regisseur eindigde in de achterbak. Gelukkig was het een SUV dus niet dat hij inde achterbak moest liggen ofzo ;-) In de auto werd ik ook geïnterviewd op weg naar huis. Ik weet niet eens meer waar we het allemaal over gehad hebben.

Thuis gekomen een rondleiding door het huis en nog verder gepraat. In de namiddag Nathan van school gehaald en werd hij thuis ook nog geïnterviewd. Al met al een lange draaidag maar erg leuk om te doen.

Ik heb het aardig goed volgehouden na mijn roesje. En ’s avonds lekker met zijn alle uit eten geweest.

En daar zit je dan

mei 26th, 2011

En daar zit ik dus in het ziekenhuis. Heb net een bot punctie gehad, viel gelukkig allemaal mee. Nu maar afwachten voor de uitslag. En wanneer je dan terug komt op de kamer en nog aan het wakker worden staat daar de regisseur kennis te gaan maken, zodat ze kunnen gaan filmen zodra ik het ziekenhuis uitkom.

Ja jullie horen het goed, ik kom op tv. Ze komen me 4 dagen volgen over mijn nieuwe leven hier. Wanneer het uitgezonden gaat worden weet ik nog niet, maar zodra ik dat weet laat ik het jullie horen. De regisseur leek erg aardig.

Ik werd eind maart benaderd door een productie bedrijf, ze hadden mijn blog gelezen en vroegen of geïnteresseerd was om mee te werken. Ja waarom niet. Dus de komende dagen zullen ze me komen rond volgen.

Ok het is weer tijd om het ziekenhuis te verlaten en mijn leven als tv ster te beginnen ;-)

Creativiteit

mei 16th, 2011

Ugh het is af en toe zo frustrerend, mijn hoofd stroomt over me creatieve ideeën en niks komt uit mijn handen want ik kan me niet lang genoeg concentreren. Ben maar begonnen om mijn ideeën op papier te zetten zodat ik ze niet vergeet. Lol mij kennende als ik dat niet doe weet ik over een paar week niet meer wat ik in gedachte had.

Wat wil ik zoal doen…… Ik wil leren om te free motion embroidry op de naaimachine. Free motion quitling en ook om art quilts te maken. Daarnaast heb ik nog zoveel stofjes dat ik nog wat gewone quilts en tassen kan maken en ook kleding. Misschien moet ik mijn maaksels maar weer gaan verkopen. Beetje extra geld op d bank zal erg lekker zijn. Probleem is dat ik dan moet kunnen concentreren, mmmm misschien toch maar mijn add medicatie nemen.

Bot biopsy

mei 12th, 2011

Heb de uitslag van mijn laatste MRI binnen. En er is nog steeds een plek in mijn bot dat 13 mm groot is. De eerste keer dat da gezien werd was in november op een bot scan. Heb daarna een MRI gehad en daar zagen ze dus op dat het iets is dat 13 mm groot is. Het advies was toen naald biopsy. In eerste instantie hebben we daar toen van afgezien en een pet scan laten doen, maar dat gaf geen verdere opheldering. Dus een paar week geleden weer een MRI en het was nog steeds daar, gelukkig onveranderd, maar nog steeds het advies van naald biopsy.

Dus ja nu kom ik er niet onderuit. Ik ben high risk, omdat ik zo jong ben dus nu moet ik voor een naald bot biopsy. Hopelijk wordt het zo snel mogelijk uitgevoerd en blijkt het niks te zijn. Met alles wat ik al gehad hebt wil ik het deze keer voorbij laten gaan. In het ergste geval is het dus de borstkanker dat door mijn lichaam is gaan reizen en zich ergens ander heeft genesteld. Dat zou betekenen dat de herceptin niet werkt.

De hele procedure lijkt me erg pijnlijk. Ik hoop dat ze me lach gas geven en me naar lala land laten gaan. We wachten maar geduldig af en hopen voor het beste.

10 going 18

mei 6th, 2011

Ok Nathan is 10 going on 18. Laatst zaten we in de auto terwijl ik hem naar school reed. En hij vertelde me dat er een meisje op school boos op hem was en hem wilde slaan of zo iets. Dus ik vraag waarom zij dan boos op hem was.
Dat meisje denkt dat Nathan tegen een jongen had gezegd om bepaalde dingen tegen dat meisje te zeggen. Maar hij zei dat hij alleen maar advies had gegeven en niet had gezegd dat hij het daadwerkelijk even het meisje moest zeggen.

Dus ik vraag wat voor advies hij dan had gegeven. Blijkt liefdes advies, how to sweet talk a girl. Lol en hoe oud ben je? Dat andere jongetje blijkt dus dat meisje leuk te vinden, maar wist niet hoe hij het moest aanpakken. Dus Nathan had gezegd dat hij dus iets aardigs moest zeggen: I want to give you chocolate, roses and diamonds out of love. Ja ja en dat voor een 10 jar oud knulletje. Hij weet al wat wij dames willen. Heb ik hem toch goed opgevoed. Maar blijkbaar was dat meisje niet zo gecharmeerd.
toen vroeg ik hem of hij iemand leuk vind. Maar nee…. Maar er zijn wel meiden die hem leuk vinden. Hij vertelde me: I might leave a trail of broken hearts.

Ik heb denk ik nog heel wat voor de boeg met die aal als hij al zulke dingen zegt. Ik houd me hart vast voor de toekomst.