Dat was het weer

mei 29th, 2011

Het zit er allemaal weer op. We hebben onze laatste draai dag gehad. Het is weekend dus het stond meer in het teken van Nathan. Lekker met hem naar de speeltuin. Hij lekker bespeelt met een camera in zijn snufferd. Vond hij wel beter dan dingen te moeten zeggen voor de camera. En Marion en ik lekker zitten praten. Daarna hebben Nathan en ik nog met de frisbee gespeeld.

Als laatste hadden we een BBQ bij Marcy guys georganiseerd. Lol moeten die Hollanders wel laten zien hoe we hier dus hawaiian Style bbqen. Met genoeg te eten en mensen die in en uit lopen. Maar dan kan je natuurlijk niet met lege handen aan komen. Dus eerst even een wijntje kopen. Normaal ben je dus in en uit de winkel in een paar minuten, maar met een film ploeg duurt het allemaal wel even.

Zo grappig Nathan mocht de camera ook even vasthouden voordat we bij de winkel begonnen te filmen. Mmmm misschien een nieuwe carrière keuze.

Het was echt allemaal erg leuk om er aan mee te werken en ik zal ze missen. Het was een leuke ploeg mensen, maar ben ook wel blij dat mijn leven weer terug naar normaal gaat.

20110529-024239.jpg

Weer een dag achter de rug

mei 28th, 2011

Dag drie is ook weer afgerond. Deze dag was best emotioneel en zwaar. We begonnen met het praten over het afgelopen jaar en het bekijken van wat foto’s. Ik zag er best slecht uit. Nu ik die foto’s zo terug zag, ik was helemaal opgeblazen en eigenlijk heb ik dat zelf nooit zo gezien, maar nu ik dan terug kijk. Wow.

Daarna de berg op naar de plek waar ik het telefoontje gekregen had en waar ik mijn ouders toen gebeld had. Gelukkig kreeg ik op weg weer een telefoontje, maar deze keer was het een betere dan vorig jaar. Heb de resultaten van de biopsy terug en het was negatief. Dus waar ik vorig jaar mijn ouders belde met slecht nieuws kon ik ze dit jaar bellen met goed nieuws. Wel midden in de nacht. Maar ja ze vertrekken vandaag naar Schotland en dan kunnen ze met een gerust hart op vakantie.

We zijn daarna doorgereden naar de top van Haleakala. Onder weg van het ene moment volop zon en dan neem je een haar spelt bocht en dan rijd je in ene in dikke mist en dan zie je bijna niks. En dan weer zon en dan regen en dat ging lekker. Helemaal boven was het droog maar dikke wolken boven de krater toen we er langs reden dus kon je niks zien. Op het topje bleek het te winderig dus konden we niet filmen. Toen weer omgedraaid en weer langs de krater en de wolken waren aan het wegtrekken, dus ze hebben toen wat mooie shots kunnen maken.

Toen wilde ze opnames bij een aantal picknick tafels maken en dat mocht dus blijkbaar niet want het was in het nationale park dus we werden weg gestuurd. Toen hebben ze buiten het park verder gefilmd. Marion en ik moesten ergens op twee stenen zitten. Lol en je moet net alsof doen dat je dus heel relaxt zit hè. En mijn bil deed nog pijn van de biopsy. Maar uiteindelijk waren ze erg tevreden met het beeld materiaal, dus ik denk dat we er ontspannen uit zagen.

En het was oh zo koud op de berg, was blij uiteindelijk weer in de auto te zitten en naar beneden te rijden.

Dag twee

mei 27th, 2011

Gisteren dag twee gedraaid. We hadden om 10 uur bij het winkel centrum afgesproken. Het was tijd om te gaan winkelen. Natuurlijk wachtte ik ergens anders dan zij stond en ;-) maar na een telefoontje had ik ze gevonden en kon het filmen weer beginnen. We gingen naar mijn favoriet winkel de sew special. Quilters paradise. Ik heb heerlijk stofjes voor een queen size quilt uitgezocht en toen verraste ze mij ermee dat zij ervoor Zouden betalen. Dus wanneer het klaar is en op mijn bed ligt zal ik altijd aan hun denken.

Daarna op naar huis en quilten maar. Hebben we besproken wat quilten voor mij betekend en heb ik wat voor bereidingen getroffen en begonnen met klaar maken van een aantal strips. De gesprekken gaan soms best diep en best emotioneel.

Daarna nog heel kort bij Andrews huis gefilmd om te laten zien waar ik eerst gewoond heb. Toen Nathan opgehaald en naar Marcy gegaan. Konden ze vast kennis maken en haar wat vragen stellen waar ze zaterdag met de BBQ geen tijd voor zullen hebben misschien. Ze vonden Marcy en Zhander heel erg aardig en gastvrij. Ze zijn ook hele lieve mensen en Nathan logeert daar ook erg vaak.

Als laatste gingen we naar mijn zumba klas. Een aantal dames werden geïnterviewd en een deel van de klas werd gefilmd. toen was het tijd om naar huis te gaan en naar bed. Het is allemaal best vermoeiend moet ik zeggen. Vandaag gaat helemaal een emotionele dag worden.

Eerste dag zit erop

mei 26th, 2011

Vandaag het begin van de tweede dag. Heb de eerste dag goed overleefd. Ze kwamen me uit het ziekenhuis ophalen. De regisseur en de geluidsman waren binnen al kennis komen maken toen ik nog aan het bijkomen was. Toen ik genoeg uitgerust was werd mijn eerste ontmoeting met de Presentatrice gefilmd en gefilmd en gefilmd totdat het er goed op stond.

Daarna de auto in en kwamen ze er achter dat ze echt wel een grotere auto hadden moeten huren. Dat was erg komisch. De regisseur eindigde in de achterbak. Gelukkig was het een SUV dus niet dat hij inde achterbak moest liggen ofzo ;-) In de auto werd ik ook geïnterviewd op weg naar huis. Ik weet niet eens meer waar we het allemaal over gehad hebben.

Thuis gekomen een rondleiding door het huis en nog verder gepraat. In de namiddag Nathan van school gehaald en werd hij thuis ook nog geïnterviewd. Al met al een lange draaidag maar erg leuk om te doen.

Ik heb het aardig goed volgehouden na mijn roesje. En ’s avonds lekker met zijn alle uit eten geweest.

En daar zit je dan

mei 26th, 2011

En daar zit ik dus in het ziekenhuis. Heb net een bot punctie gehad, viel gelukkig allemaal mee. Nu maar afwachten voor de uitslag. En wanneer je dan terug komt op de kamer en nog aan het wakker worden staat daar de regisseur kennis te gaan maken, zodat ze kunnen gaan filmen zodra ik het ziekenhuis uitkom.

Ja jullie horen het goed, ik kom op tv. Ze komen me 4 dagen volgen over mijn nieuwe leven hier. Wanneer het uitgezonden gaat worden weet ik nog niet, maar zodra ik dat weet laat ik het jullie horen. De regisseur leek erg aardig.

Ik werd eind maart benaderd door een productie bedrijf, ze hadden mijn blog gelezen en vroegen of geïnteresseerd was om mee te werken. Ja waarom niet. Dus de komende dagen zullen ze me komen rond volgen.

Ok het is weer tijd om het ziekenhuis te verlaten en mijn leven als tv ster te beginnen ;-)